MONTOYA
Član
ovde šverceri dovlače iz vojvodine sirovo zrno po 13 din ,kažu da plaćaju tamo 11 sa njive
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
MONTOYA je napisao(la):ovde šverceri dovlače iz vojvodine sirovo zrno po 13 din ,kažu da plaćaju tamo 11 sa njive
ja sam čuo da su tovarili sirovo po 11din(22-23%vlage)....tako da ima smisla ovo što pišešMONTOYA je napisao(la):ovde šverceri dovlače iz vojvodine sirovo zrno po 13 din ,kažu da plaćaju tamo 11 sa njive
Da,pa MK u Milosevu je kupovao prvobitno po 14 din/kg do 25% vl.Posle po 13,pa onda je placao 10 a ostalo kad se formira cena.Kako je sad,neznammityoo je napisao(la):ja sam čuo da su tovarili sirovo po 11din(22-23%vlage)....tako da ima smisla ovo što pišešMONTOYA je napisao(la):ovde šverceri dovlače iz vojvodine sirovo zrno po 13 din ,kažu da plaćaju tamo 11 sa njive
kod nas 10 dinFarmer Bob je napisao(la):Kod nas u klipu bio u nedelju 8-9 din/kg
Krstic Dejan je napisao(la):dobra cena,al je nema nigde....
MONTOYA je napisao(la):ovde šverceri dovlače iz vojvodine sirovo zrno po 13 din ,kažu da plaćaju tamo 11 sa njive
Nadajmo se Komso.......šandor je napisao(la):Biće komšo