MONTOYA
Član
Posalji na PP, ako budem ljubomoran znaci da valjaja bih stavio ali pola familije mi je na forumu pa ce da me grde![]()
![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Posalji na PP, ako budem ljubomoran znaci da valjaja bih stavio ali pola familije mi je na forumu pa ce da me grde![]()
Sta znaci grafikon??https://www.fb.org/market-intel/cro...toric-levels-resulting-in-high-levels-of-unce
Kriticno u USA![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro i sta sad ocekivati? Koliko se tih pet godina odrazilo na cene na svetskom trzistu pa i kod nas?? Ili da ocekujemo da ce na jesen biti 200E po toni?Osim plave boje, koja pokazuje +, ostale boje prikazuju procenat umanjenja setve kukuruza u proteklih pet godina. Koliko se ja razumem....
Nisam mislo nista lose, reko samo malo da se pokrene debata.Drug, tražio si prevod.... Otkud znam koliko će biti cena na jesen.....
Mislis ako kukuruz prezivi.Znaci ako prezivimo mozda da se i nadamo nekoj ceni kukuruza na jesen
Sent from my iPhone using Tapatalk