aca74
Član
Kod nas znam za realizaciju 17.5 sa pdv-om. Ostalo samo nize. Trenutno 16-16.5 sa pdv-om.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prodaja od par tona i direktnom kupcu (stocar, mini mesaona) gde im dovezes, spakujes i dzakove, cekas na pare mislim da nije validno poredjenje. O ceni se pise ili da odvuces na otkupno mesto ili da kupac posalje vozilo. Cim je sopstveni prevoz makar isao i 10km to kosta i odmah cena prodajna treba da se umanji za troskove prevoza.verovatno je prodao 2 tone,neverujem da je uspeo na tu cenu da proda 300 ili vise tona
Cemu takav ton, jesam li te mozda necim uvredio, ili prepisujes od onih iz skupstine.
Ti znas bolje od mene posto sam ja nesto prodao ili kupio ?
Danas je znacajno veca ponuda od traznje. Kazu mi da je ovo max cena za ovu godinu.
Trenutno stanje na berzi je 16,3 + pdv.
Mnogo puta se ovde kroz teme provlaci fraza o navodno necijoj zavidnosti, ja to stvarno ne mogu da shvatimA šta se vi trcate za cenu po kojoj je čovek prodao kukuruz?Zavidni ste?U tome je naš problem,generalno.I ja ga nisam svog prodao u februaru već u maju po patos ceni.Ide život dalje,više sreće u narednom kolu.
ja bih stavio ali pola familije mi je na forumu pa ce da me grdeMnogo puta se ovde kroz teme provlaci fraza o navodno necijoj zavidnosti, ja to stvarno ne mogu da shvatim
neko nekom zavidi na traktoru il kolicini jutara ili na prinosu....ceni po kojoj je unovcio svoj rad, najezim se uvek kad neko tako nesto napise
stavite slike sa odmora, stavite slike zene, ljubavnice,devojke, pa i svoju sliku, pa mozda vam tad neko pozavidi
Prodjes selom u novom traktoru i sad svi balave, ma dajte... normalne ljude ispunjevaju ne materijalne stvari,
zavidan covek i boluje od zavidnosti
Spajki nek izvine, nisam mislio direktno na njega, citirajuci njegov post, vec na sve koji boluju od toga