Gumeni Lalic
Član
Ko tacno ako nije tajna?Kasnite malo...18.8 din a na kolicinu i 19 din kod nas danas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko tacno ako nije tajna?Kasnite malo...18.8 din a na kolicinu i 19 din kod nas danas
Ko tacno ako nije tajna?
jel se ova anketa gore odnosi na 2017 godinu?
Nesto mi tu nije jasno meteor commerce placa 16din,a moslavina-markovic 16,5din pa reci meni ko kupuje po 18din kod vas u selu..Sta danas moze biti tajna u svetu gde informacije putuju svetlosnim brzinama... Juce kod nas 18din.
Ne bojim se ja skupog kukuruza.Kamo srece da je duplo skuplji.Ja se bojim uvoza jeftinog mesa hranjenog GMO.Ako proizvodnja mesa poskupi.Samo se otvara vise lufta alavim uvoznicima.A apsolutno se slazem da cena treba da prati prinos.Ne treba niko nikom da bude na grbaci.Na zalost to u praksi uglavnom bude drugacije.Pariska berza je nesto trece i uvek su najskuplji na trzistu, tako da nisu merodavni!
O 2012 pisao sam da su svetske zalihe poljop. proizvoda bile najmanje od kad statistika prati i to na nekih 7% zato svuda u svetu su ratarski proizvodi bili skuplji sto su na neki nacin i nasi pratili!
Ove godine je druga prica i cene ne da nece priblizno dostici te iz 2012 vec ce mozda biti za samo par din u plusu i tu se postavlja pitanje "AKO"!
Tako da Sama ne sekiraj se i ne plasi se skupog kukuruza!![]()