Sama...tesko je biti realan i priznati kad ovo sa logikom nema blage veze...gledam Bosnu izvoze u Tursku,dobra cena snalaze se ljudi,lepe i subvencije...pa tu tek moze da se ojade proizvodjaci,mogla je drzava da im uskrati i subvencije i tu razliku u izvozu ali nisu,kod nas idu Mk komercijalisti od jednog do drugog otkupljivaca i pokusavaju da dogovore cenu otkupa,pa jel to trziste?Na berzi je 15.5 pa postuje li to neko od ovih nego nude 1.5 din manje.Uljare odradise svoje,zabranu izvoza kao drzava nije dopustila a ovamo uveli specijalne dozvole za vozace,blokirali sve,stvorise vestacki visak i jbg.
Jedino resenje a opet mi nije jasno zasto to ne uradimo je stranacko udruzivanje.
350.000 poljoprivrednih gazdinstava pa neka je 700.000 clanova tj glasova...to je zagarantovano mesto u skupstini i to sa kojim procentom...nista od ovoga ne bi bilo verujte mi..pravili bi se i silosi kao nekad a ne da zavisimo od lopovcina
Jedino resenje a opet mi nije jasno zasto to ne uradimo je stranacko udruzivanje.
350.000 poljoprivrednih gazdinstava pa neka je 700.000 clanova tj glasova...to je zagarantovano mesto u skupstini i to sa kojim procentom...nista od ovoga ne bi bilo verujte mi..pravili bi se i silosi kao nekad a ne da zavisimo od lopovcina