Upravo tako...zale se da je haos tamo.To sto kupuju siptari sa kosova ide za albaniju. U albaniji ima stoke jako puno, a kukuruza nemaju nista. Tako sam ja razumeo vozace sto dolaze ovde.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako...zale se da je haos tamo.To sto kupuju siptari sa kosova ide za albaniju. U albaniji ima stoke jako puno, a kukuruza nemaju nista. Tako sam ja razumeo vozace sto dolaze ovde.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Koliko sam razumeo 1 barza nosi 800- 1000 tona i napuni se za 2 sata, ako je dobra logistika,jer to se kipuje direktno u brod bez ikakvih transportnih pomagala. Tako da te price o barzama nebi trebalo da imaju uticaja na cenu.Pa koja je to količna kukuruza "tri barze"?
Sa ovim vodostajem Dunava barze se tovare oko 1500 tona one vece i do 1800 a sto se tic utovara kamion pa kipovanje u barzu traje dosta duze od 2 sata jer niko ne angazuje toliko kamiona da bi se non stop kipovalo a i oni momci sto svaki kamion izmere i uzorkuju imaju dusu,da ne spominjem ako se pod ultravioletnim svetlom koje zrno prepozna na afla toksin onda ide ceo uzorak na testiranje na toksin a to traje oko 30 min.Koliko sam razumeo 1 barza nosi 800- 1000 tona i napuni se za 2 sata, ako je dobra logistika,jer to se kipuje direktno u brod bez ikakvih transportnih pomagala. Tako da te price o barzama nebi trebalo da imaju uticaja na cenu.