rekreativac
Član
Ako vam nije tesko napisite i po pijacama kako se prodaje na malo, kod mene 23-24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dusane koliko si dobio neto ( kad odbijes lager)????Prodao danas sa lagera po 19,5 + pdv, minus troskovi lagera. To sto sam cekao se i ostvarilo.
Stocarstvo nam je u takvom stanju,da nam je kukuruz potreban samo za skrobaru.Srecom imamo bracu siptare.Nadam se da necu biti pogresno shvacen,ali kamo srece da je cena kukuruza kao na kosovu.Samo mi nije jasno,kako oni imaju racuna da hrane stoku po toj ceni,a mi ovde ovde nemamvde neko lud,ili se siptari hrane kvalitetnijim mesom i mlekom.FSH jabuka i nasa Skrobara, trenutno vapi za kukuruzom. Jednostavno nema ko da im dotera.. pricao ca covekom koji radi tamo.
Stocarstvo nam je u takvom stanju,da nam je kukuruz potreban samo za skrobaru.Srecom imamo bracu siptare.Nadam se da necu biti pogresno shvacen,ali kamo srece da je cena kukuruza kao na kosovu.Samo mi nije jasno,kako oni imaju racuna da hrane stoku po toj ceni,a mi ovde ovde nemamvde neko lud,ili se siptari hrane kvalitetnijim mesom i mlekom.
Od sutra pad cene! Barze napunjene! Ko je prodo ,prodo je ko nije ....
Ništa od većeg pada cene kukuruza neće biti, bar ne do početka septembra i skidanja novog roda !
Može trenutno da padne 0,5-1 dinar ali odmah posle žetve pšenice cena ide bar još malo na gore.