Dolovac
Član
Pa dosad sam cuo tri puta jos od cene 16din. da ide na dole i svaki put ode na gore ali mnogima je djabe jer ga nemaju ili ga jako malo imaju da bi pokrili gubitke iz prosle godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bojce prevalio si limit Post 20676 iz januara meseca, da ne trazis mnogo.Cekaju 20, a mi cekamo 18, ali nacekacemo se i jedni i drugi!
Moze li neko da mi objasni zasto je kukuruz sa lagera jeftiniji nego iz cardaka?
Sad mi je jasno otkud afla toksin u kukuruzu.Kod nas je pre par dana islo po 19 na kamion,prosto mi nerealno da bude 20 na kamion ili u silosu.
Inace po selu za 20 vec nema,zapravo nema uopste kukuruza jos je mali deo ostao,a i ko ima on ceka cenu ili trazi vise.
kod koga si predao na lager?Moze li neko da mi objasni zasto je kukuruz sa lagera jeftiniji nego iz cardaka?
U cemu je razlika? Prirodno susen ima zutu boju, a u susari je kao blijed, od loma kukuruza. Kod mene u selu kod starih osoba vlada teorija da je kukuruz iz susare los, jer je kako oni umisljaju sebi iz njega sve izvadjeno za pivo...Uzmi prijatelju veštačko sušeni u jednu šaku i uzmi prirodni u drugu i sve će ti biti jasno.
kod vozda.kod koga si predao na lager?