grunt
Član
Prekljuce sam nesto prodao po 17,50 tel kel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kakva je to susa kad imas rod ko u naj boljoj godini,koliko radja kad nije susa?Prodao danas iz lagera po 18din/kg ,nije lose za takvu susnu godina koja je iza nas, gde sam imao prosecan prinos 6600kg suvog zrna po jutru
Pre neki dan je bio 17,00 (sa PDV) i sa lagera, i tel-kel, a neverujem da je nešto skočio, jer je tada bila navala.Kolega koliko je kukuruz u Mlinpeku.
Sto nisi sve prodao na zeleno ili u zetvi,sto jos uvek cekas cenu soje ako ne maris za cenu ?I ja sam ga prodao isto po 16 i ne jedim se uopste! Kad ga nisam prodao a pojeftinio onda mi je krivo bilo, a nikad kad je poskupeo!
Mislim da sam sve lepo i jasno objasnio u jednu recenicu!Sto nisi sve prodao na zeleno ili u zetvi,sto jos uvek cekas cenu soje ako ne maris za cenu ?
Ili to ili je fazon da se ljudi uspanice i da prodaju i to malo posto zasto...veceras u 20:00 na B92 ce biti komentarisanje u vezi aflatoxina......
eto cim je pocela malo da se oporavlja cena kukuruza treba je malo prikociti.....