SAMA
Moderator
Bolje da ne zovem.Nebi izdrzao da se ne smejem.Kontaktiraj ministarkinu kancelariju.Tamo ćeš dobiti objašnjenje crno na belo a ako ti se posreći da se baš ona javi na telefon nemoj mnogo da se smeješ.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bolje da ne zovem.Nebi izdrzao da se ne smejem.Kontaktiraj ministarkinu kancelariju.Tamo ćeš dobiti objašnjenje crno na belo a ako ti se posreći da se baš ona javi na telefon nemoj mnogo da se smeješ.![]()
Mislis crveno na belo?Kontaktiraj ministarkinu kancelariju.Tamo ćeš dobiti objašnjenje crno na belo a ako ti se posreći da se baš ona javi na telefon nemoj mnogo da se smeješ.![]()
Kod mene je cena 18 din, na kolicini od vagon-dva.. Otkupljuje privatnik sto prodaje stocnu hranu..
Ja mislim da je ipak htela da kaze da ce prinos povecati 5000kg po ha, pa joj je zato ispalo toliko mnogo. A ne 500kg po ha. Posto je prvo rekla da je prosecan prinos u Srbiji bio 5,7t po ha, a ako se navodnjavanjem poveca za 5000kg, izadje 10,7t po, sto je i neka realnost ako se navodnjava. Ne verujem da bas toliko ne zna da racuna.
Ali kako god da je mislila, nije dobro rekla.
Gde ga nemaHm, da li je ovaj pad privremen ili ce se desiti sa njim slicno kao sa psenicom?
Kukuruza nema, a cena u ofsajdu
Manjevicu sta ti dodje ta? Nekima dodje da je j...!!!![]()
Samo ne mogu da verujem da neko toliko ne zna da racuna.