paorpaor
Član
Bolje da neuporedjujemo, razocaracemo se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ne,ima dvojica koja daju 20 din samo cu reci da je jedan otkupljivac iz ObovcaKo placa 20 ?
Danas sam sticajem okolnosti bio sa par otkupljicava i svi su maximalno davali 19.
cekaj da prodam jos nisam resioGde vodiš na ručak
Pre ces ti nego jaSpremas lovu za svadbu
Samo čekam dan, kada će "pronaći" neki toksin da obore cenu
To je isto kao da mi svi složno kažemo:
- Gospodo. u vašoj nafti ima 15 puta više sumpora,od dozvoljenog! Za ovo ne možemo platiti više od 55 dinara po litri
manimo poredjenje sa 2014 godinom....poredimo sa 2012 god koja je bila vise susna pa je bilo toxina pa su ipak u zetvi placali 27-28 din i nisu pitali za toxin a tek sledece godine 2013god nas presvetli Goran izmislio i napravio halabuku od koje je on samo profitirao a unistio mnoge od nas poljoprivrednikaBiće sigurno ali sa novim kuruzom stari im treba za lek,ali cenim i rani novi kuruz će imati cenu kolko tolko jer i prošle god. dok sam skidao sunju ljudi su donosili kuruz sa 26% vlage i cena je bila oko 11.5 din. To je bilo u farmcomercu