Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
Izacice nam na **greška nase ujedinjenje. Tek na jesen cemo videti vatanje za usiju i nogu izmedju prepona! Osisace nas da nece nam vise nikad porasti kosa!

Kod nas 16 din tel kel rinfuz , kamion 16.5din videcemo sutra najavljeno da ide jos dole dosta se kruni ovih dana.

Ako sam dobro video u nas jedan clan iz Novog Beceja je juce krunio - bar je bila cokanja na prodaju izpred kuce, mozda je krunjenje bilo ranije :osmeh:

Drug u ponedeljak kruni 16,50din.i meni su ponudili da i ja krunim od ponedeljka pa ce najverovatnije i kod mene raditi krunjac jbg nema se vise sta cekati!

30og cemo kruniti. Predajem, a za prodati... cemo videti. Mozda (nadam se, nemam nekih pouzdanih informacija, ili slicno, ali po logici - barze, jos nije krenula zetva...) bi trebala cena da raste. Mada kod nas logika i racija ne idu zajedno s otkupom... nemaju blage veze... :haha: Ali se nadam. Poslednju turu smo prodali po 16,7 pre oko mesec dana, otad je cena u padu, nadam se da ce cena krajem maja, pocetko juna oporaviti, i prebaciti ovu cifru. Pa pre zetve da fakturisemo. Jer smo i ja kao sto kazu "pare nisu problem, para nema"... :haha:

ona anketa sa vrha stranice je postala smesna,a evo vec 1oo1 stranicu razglabamo isto :haha:
leko jesili prodao ili čekaš? ::namigivanje::

Nazad
Vrh