Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebala bi mi mala pomoc. Radim seminarski rad na temu ''Podizanje zasada tresnje'' Ako iko moze da mi preporuci neku knjigu, ili jos bolje ako je ima u elektronskoj formi, ili link za download. Potrebna mi je knjiga o uzgoju tresnje, tj. podizanje zasada?
Unaprijed se zahvaljujem
javljam se iz okoline cacka i nebih se slozio sa vama po pitanju kolta imam 200 sadnica tresanja na koltu sorte burlat ,sambrst i regina tresnje ulaze u cetvrtu godinu i imaju ludacki prirast ,oformljena su 4 sprata ,savijane grane,radjena letnja rezidba i opet divljaju telo tresnje je duplo deblje od podloge . posadio bih jos 50 ari tresnje pa me zanima koje sorte bi mi preporucili razmisljao sam o riti,kordiji i hercu ,kada herc stize za branjeMani se kolta. Nema poentu. Ili ćeš divlja trešnja/magriva ili ćeš gizelu. Kolt nije ni vamo ni tamo i slab je afinitet, knjige lepo kažu na kolt ne treba kalemiti, ja sam to kod mene iskusio jako slabim porastom sadnica.