Pa sta znam,isekao bih neko parce ,tako da bi tu stalo jedno 150 stabala,mozd amalo vise malo manje sta znam.Na kolikoj povrsini planiras zasad.Mislim da za taj razmak moras izbegavati bujnije krosnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sta znam,isekao bih neko parce ,tako da bi tu stalo jedno 150 stabala,mozd amalo vise malo manje sta znam.Na kolikoj povrsini planiras zasad.Mislim da za taj razmak moras izbegavati bujnije krosnje.
Burlat je uvek trazen, al mu mnogo treba. . .
Вреди, али ако ћеш испод саме трешње немој да буде ватра него дим.Javljaju mraz a imam jednu trešnju (kod nas je šlama) koju želim zaštititi. Nisam probavao ložiti vatru pa da upitam dali to vrijedi i na koji način to učiniti ako pomaže. Trešnja je visoka 10-tak m.
Kod nas je uobičajen naziv šlama. Imamo i trešnju i rušt ili hrušt.Slama ili arslama? Sitnog ploda,pola bledo crvenkasto a druga polovina zuto\bela?