Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci moj Early Lory kasni sigurno jedno 5 dana.Da, upravu si....
Prijatelj ima malo dalje i kod njega nisu počele da cvetaju.
Imas grupu na fb tresnje i tresnjari - probaj tamo postaviti pitanje.Dobar dan
Da li neko iz smederevskog kraja zna za Agenciju koja iznajmljuje berače (meni treba za trešnje).
U mom gročanskom kraju navodno dovoze iz Smedereva.Šta očekujete od cene berača , po mojim informacijama
prošle godine su plaćani po gajbici od 6 kg. 200 din. verovatno plus hrana.Ako ne daješ hranu i piće,kolika bi realna cena berača bila ?
Jesi li imao iskustva sa gracestar pre ove sadnje?i ja sam skoro dodao jos 60_tak karmen_gracestar
ne, video sam drvo i plod, oko pocetka juna krece, zavisi od god.,mesta....Jesi li imao iskustva sa gracestar pre ove sadnje?
evo za tvoje mesto..Nemam voce u gradu,salu na stranu.Selo je Jezdina a ono je bas naslonjeno na grad,vazdusnom linijom je oko kilometar udaljeno ali je visinska razlika u odnosu na grad 160m.
ja kolko vidim, pokazuje oko -3. mozda malo nize... pazi, svaki model ima svoje prednosti i mane, nije to bas tako egzaktna nauka da bude bez greske... ali po logici stvari, ako imas vise modela, i uzmes sredinu, verovatnoca je da ces biti blizu stvarne temperature...nemoj da geldas najnizi i najvisi, oni verovatno vise grese, gledaj isprekidanu liniju, to je meteoblue model, i on u proseku najbolje prkazuje tj prognozira pa je to i najverovatnija temperatura koja ce biti...Evo sada detaljnije pogledah site koji si mi poslao,pokazuje kao i na google -7.
Weather Čačak - meteoblue
Today's and tonight's professional weather forecast for Čačak. Precipitation radar, HD satellite images, and current weather warnings, hourly temperature, chance of rain, and sunshine hours.www.meteoblue.com