Slabo 0.5-1kg , do duse na ovom sistemu se rodnost odlaze tako da je i to mnogo u trecoj godini. Sad tek u cetvrtoj ocekujem ozbiljan rod.Koliko si mogao da naberes u trecoj ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slabo 0.5-1kg , do duse na ovom sistemu se rodnost odlaze tako da je i to mnogo u trecoj godini. Sad tek u cetvrtoj ocekujem ozbiljan rod.Koliko si mogao da naberes u trecoj ?
To sve zavisi od stabla, neka su dala u 6 godini, a na nekima neće biti ni u ovojU koj godini si mogao da naberes 10 kg na Burlatu?
Hvala Vuxsd...Поздрав Земљаче. Пронађи на овој теми чини ми се да је колега 'carlos' писао о тој сорти. Пробај да га контактираш на пп па ћеш можда добити више информација.
Radi se vrhunskoj sorti, besprekornog ukusa. Po meni najbolji ukus, bolji od Kordije i Regine. Na pijaci ko je jednom proba vraca se po petostruko vise. Samooplodna je sorta. Sklona je prerodjavanju pa joj je potrebna ostrija rezidba. Ako bas mora da se navede neka mana to je sto je ranocvetna, kod mene cveta ranije od Burlata.Pozdrav clanovima, da li neko zna nesto vise o sorti Black Star i gde mogu da se nabave sadnice ??
Koji si asortiment sada ubacioEvo iskoristih dan bez kise i posadih jos 100 tresanja i nekoliko sljiva za kucu.Tresnja pocinje da bubri,visnje su bas nabubrile,a naredni dani sa minus 3-4.
recept ti je bakar u jesen i prolece, nista vise.Molio bih za recept za smesu za prskanje krečom i sumporom i solju naprimer na 10 litara prskalica.
Za krečenje četkom znam odnos,želeo bih da poprskam stablo i račve i onda treba da se cedi kroz najlon čarapu i smesa mora da je ređa.
Pa ko je to radio,nek napiše kako.Unapred zahvalan