radashin
Član
Sent from my MI 9T Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
KAKAV POST VRHUNSKI A NAS. OKTOPODE druze ajde molim te polako procitaj jos jednom ovaj post koji si napisao pa mi reci jeli sve u redu jesi li mi dobro kako se osecas i reci mi dali treba da budem zabrinut zbog tebe ili je sve OPUSTENO I NEMA MESTA ZA PANIKU ILI MI SE SAMO PRICINJAVA DA SE DOGADJA NESTO CUDNONe snimih juce video na zalost a obrah neke sorte pojma nemam.
Nije toliko zalost jer ionako ne znam imena sorti a znam u glavi sad sta je sta.
Bila je tu srcasta sjajna cvrsta kratke peteljke.
Bile su crvene okruglaste cvrste na sredjnje dugoj peteljci.
Bile su tamne nalik na burlat, malo mekse i lepljive.
Takodje i neke nalik na sarene.
Mahom je sve ili bas krupno ili ok krupno, al nista krupno da se onesvestis kad vidis tj 30 ne verujem da sam prebacio sa nekim plodom.
Naveo bih samo da ima sorti koje uopste nisu ispucale, dok je na nekim svaka, takodje je bilo 2 stabla lepo sazrele da bukvalno celo stablo oberes redom.
Takodje te ispucale su krenule da nadolaze nedelje dana ranije, tako da je mozda i momenat bio, tad je bilo vise padavina, ali ipak kazem nehde ni jedna pukla nije samo do toga.
Kvrgavih nije bilo.
Mozda snimim zaostale sledeci put.
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk