Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo se meni jednostavno ne slaze sa logikom, i meni jednostavno ostaje logicno pojasnjenje da su te zeznuli za podlogu
Sadio sam nesto podloga mm106 pa cu probati bar trecinu tih podloga odraditi sa medjupodlogom m9, ali nesto i sa sortom redchif spur koja je jako krzljava sorta
A ostatak cu odraditi samo visok kalem na mm106 .
A konkretno za tresnju bi bio dobar eksperiment probati npr gizelu 5 kao medjupodlogu koristiti na magrivi
Ajd uslikaj stablo, bas da vidim kolika je za 8 godina.Bere se tresnja ispred kuce...2011. nasadjena...Nazalost ima koje su pukle obicno one najzrelije i najvece ali ima i skapanih od pre, prerodila... I bogami do juce skinuli 35kg i ovo danas i ostalo sigurno ima bar jos 20-25kg...
Malo su svetlije na slici ali ako neko zna koja je sorta neka kaze, ja jos uvek ne znam
Slikao sam je sa sprata dok kuvam kafu za odmor Vidi se 90 posto tresnje, samo neke grancice se ne vide... Moja procena da je visina 8, 9 metra... Inace ova je zadnje 2 godine ovako puna inace pre toga slabo... Verovatno trebalo vreme da se ojaca i formira i onda dostize punu rodnost...Ajd uslikaj stablo, bas da vidim kolika je za 8 godina.
Kod mene tek prorodilo par tresanja u 4 i 5 god.
Inace u nedelju odem malo kasnije na pijac i to posebno sa namerom da kupim tresnje, medjutim ne nadjem ni kg.
Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk