Transport kombajna

Ja sam sad u potrazi za firmom koja vrsi taj medjunarodni transport , ali da imaju dzumbo prikolicu. Naso sam ko radi transport labudicom , ali dobio sam savete od iskusnijih da je za Dominatora 76 dovoljna dzumbo prikolica.

Ma jesu , zato sto na granici se vozi polako 20km/h. I nije to neka zemlja gde su policajci strogi kao u Sloveniju.

Pretprosle godine sam dovukao kombajn 780 kuci sa traqktorom Kelebija Conoplja za jedno pre podne naravno namontirao sam mu signalizaciju na kojoj je radila pozicija i 2 zmigavca . Isao sam manje opterecenim putem a Subotica Kelebija letnjim posto nisam hteo da idem putem koji ide ka granici Kad sve saberem dobro sam prosao posto iako mali kombajn na putu zauzima skoro pa 4 metra kada surla kipa ide na cm od znaka sleper se mimoilazi na 20 cm od hedera . Da ga teram to nisam hteo posto to cudo ide pod punom turazom 10km/h a tada nisam mogao naci nikoga za takav prevoz ko mi ne bi uzeo bar 500e na 100km u 2 pravca pa sam isao na rizik .
A gde si išao prošle godine sa ovom kompozicijom,negde prema jezeru?video sam te kod naše zadruge da vočeš taj kombajn sa traktorom onako na rikverc.

Meni je covek za slepanje zmaja 132 uzeo 150 evra za 85km.Lepo covek skine zadnje tockove stavi na svoja kolica a zadnji most od kombajna rastavi i zasafi svoja kolica koja imaju rudu za slaepanje.Moraju jos da se skine osovina od reduktora i da jos napomenem da on slepa kombajn u nazad...

Dragan 82 probaj na google.rs ukucaj Macko Odžaci pa vidi i sa njima možda nešto ispadne

Isao sam da kosim :) . Lakse mi je da ga izvucem na njivu sve ovako u rikverc nego da se cuckam sa njim 8km/h . Topalovicu to se resava samo sa jednom prostom rudom a u tvom slucaju se otkaci klip od hidro volana .

Dragane najjeftinija ti je bugarska spedicija i najveca u evropi,da bi ustedeo par stotina evra slusam tu svakojaka slepanja, ako si skupio pare za kombaj pa valjda ce se skupiti za valjan transport do kuce ili batali kupovinu u inostranstvo ! :sta::sta::sta:

Poslednja izmena:
ako za nešto ne možeš da nađeš prevoz,zoveš njega,nema šta ne može...
ceaaf6169209626.jpg
[/URL] [/IMG]

Nazad
Vrh