Ja sam sad u potrazi za firmom koja vrsi taj medjunarodni transport , ali da imaju dzumbo prikolicu. Naso sam ko radi transport labudicom , ali dobio sam savete od iskusnijih da je za Dominatora 76 dovoljna dzumbo prikolica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Video sam svoji očima u jesen gde vuku Rumuni sa Mercedesom sprinter Zmaja 222 za Rumuniju.
A gde si išao prošle godine sa ovom kompozicijom,negde prema jezeru?video sam te kod naše zadruge da vočeš taj kombajn sa traktorom onako na rikverc.Pretprosle godine sam dovukao kombajn 780 kuci sa traqktorom Kelebija Conoplja za jedno pre podne naravno namontirao sam mu signalizaciju na kojoj je radila pozicija i 2 zmigavca . Isao sam manje opterecenim putem a Subotica Kelebija letnjim posto nisam hteo da idem putem koji ide ka granici Kad sve saberem dobro sam prosao posto iako mali kombajn na putu zauzima skoro pa 4 metra kada surla kipa ide na cm od znaka sleper se mimoilazi na 20 cm od hedera . Da ga teram to nisam hteo posto to cudo ide pod punom turazom 10km/h a tada nisam mogao naci nikoga za takav prevoz ko mi ne bi uzeo bar 500e na 100km u 2 pravca pa sam isao na rizik .
Yes! vidi se da je covek poznat i sire.....Topaloviću jel to Dragan iz Metkovića vukao kombajn?
Pa to i ja gledam, znam da kod mene nema nijedan koji se bavi transportom masina...jeste,da je iz Pocerskog verovatno bi ga znao![]()