Traktorske prikolice za prevoz bala u vecem broju!!

Zna li neko gde ima da se kupi ovakva prikolica,ali da je u Srbiji? Ovakva,ili kao clana RatkoPa ili razarach? Imam elevator koji podize bale na prikolicu koju vuce za sobom,potreban je samo jedan covek koji te bale pakuje,ali sve je teze naci coveka cak i za to,a kamo li za bacanje.Samo kukaju a niko nece da radi.Tako da,bez mehanizacije-nista.Ako je ne kupim,razoravam detelinu.

10331.jpg

Razmisljao sam i o tome,ali tesko bi se kod nas prodavale rol bale.A ove obicne dobro idu.Rol presa mozda kasnije

To je to,neke sam vec video,ali nisu kod nas,nego Italija,Francuska.Pricao sam sa nekim ljudima koji uvoze polj.mehanizaciju,kazu da im se ne isplati da dovoze,jer zauzimaju dosta mesta.Inace,bas sam danas bio kod jednog coveka u susednom selu.Ima prikolicu kao na ovom poslednjem linku i kaze da je prezadovoljan.Staje 104 bale

Znam, prevoz je najveći problem, one su strašno glomazne. Žalosno je što su to zaista tako korisne i mnogima potrebne mašine, uopšte ne koštaju mnogo a ne mogu da se nabave. Ova sa zadnjeg oglasa košta samo 500E a prevoz bi bio sigurno 3 ili 4 puta toliko. Treba Dragana pitati šta on mislil, koliko bi prevoz takve mašine koštao? Da imam novac, ja bih otišao vani, našao prikolicu, ponio gomilu alata i svu je rasklopio i složio na pod - tako bi joj smanjio dimenzije za sigurno 70-80% tj. doveo je na dimenzije približne mjerama obične niske traktorske prikolice.

Ova sto sam danas video je bila rasklopljena i time moze da joj se samo smanji visina.Duzina-ne.Videcu sta cu,ali nadam se da cu je pronaci do sledeceg proleca.Ovu godinu cu nekako izgurati.A trebala bi mi sad i u slami...

e dragi prijatelji ja se manuo malih bala . ove godine napravio viljuskar na traktoru i baliram rolo suve bale . prikolicu napravio od sasije mercedesa 4m x 2,20 jedina greska na prikolici sto ostavih tockove 8 cm vislje od poda al cu prepravit

slike cu stavit a bale su precnika 1,5 m tezine oko 400 kg za sada tovarim 6 na prikolicu kad dignem pod prikolice mogu tovarit 10 nesmem vise od 2 reda u visini zbog prelaza preko pruge

Neki dan sam išao u Vinkovce i vidm da ima jedna takva prikolica u Ivankovu kod Salopeka stoji mu ispred kuće pa ako netko treba mogu ostaviti br telefona.

Nazad
Vrh