Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Traktorske prikolice za prevoz bala u vecem broju!!
Vredi i ova spravica,bar moze da sakupi na jedno mesto,pa onda polako da se pakuje na vecu prikolicu.Ja imam elevator lifam,koji hvata bale i podize u prikolicu,tako da bi mogao da podize te skupljene bale u nekoj hladovini,ako je ima
Ovo je dobro za ravnice ali kod nas gdje su male parcele nema sanse se okrenuti sa ovim, i ujedno ovo nije skupa infesticija moze se uraditi veoma povoljno.
Ja sam razmisljao nesto da napravim, ali najverovatnije bice dvoosovinka prikolica zakacena za presu i tri stranice na njoj da ne moram da vezujem bale
i to da mogu da tovarim neki maksimum do 120 komada, netreba vise,
a mozda je i to mnogo
Gumena kola nikako, ali dvoosovinka manja sa stranicama ili sto kaze @lazarmatic i samo prednja i zadnja, a mogu samo stubovi i da se stave daske ka na kamionu
Kakva je kombinacija uzeti sasiju od GMC ili popularno Dzemsa za pravljenje prikolice za bale? Covek mi za nju sa osovinom i gumama trazi 250 evra. Mada bih stavio neku osovinu od mercedesa prednju da bih je dodatno spustio jer mi deluje dosta visoka. Da li je cena realna. Sasija sto se dimenzija tice identicna kao na ovom snimku.