Traktorske prikolice za prevoz bala u vecem broju!!

Photo0099.jpg

---------- Poruka napisana u 09:11 ---------- Prethodna poruka je at 09:10 ----------

Photo0100.jpg

Vredi i ova spravica,bar moze da sakupi na jedno mesto,pa onda polako da se pakuje na vecu prikolicu.Ja imam elevator lifam,koji hvata bale i podize u prikolicu,tako da bi mogao da podize te skupljene bale u nekoj hladovini,ako je ima

Tacno,i jos je mana sto je tesko videti kad presa ne vezuje jer su bale sabijene u tunelu kroz koji idu.Ipak,ima mnogo vise prednosti ova kombinacija

odlicno se vidi kada ne vezuje ali ne mozes nista uciniti :)
prilicno ubrza skupljanje bala,pogotovo kada je mala masa. nema setanja po njivi.

Ja sam razmisljao nesto da napravim, ali najverovatnije bice dvoosovinka prikolica zakacena za presu i tri stranice na njoj da ne moram da vezujem bale
i to da mogu da tovarim neki maksimum do 120 komada, netreba vise,
a mozda je i to mnogo

dovoljne su samo prednja i zadnja strana na prikolici. ja sam uzeo te dve sa namerom da napravio veliku dvoosovinku od tog materijala ali...

---------- Poruka napisana u 01:36 ---------- Prethodna poruka je at 01:35 ----------

prednja i zadnja stranica od cevi sa kosnicima,nista vise!

Kakva je kombinacija uzeti sasiju od GMC ili popularno Dzemsa za pravljenje prikolice za bale? Covek mi za nju sa osovinom i gumama trazi 250 evra. Mada bih stavio neku osovinu od mercedesa prednju da bih je dodatno spustio jer mi deluje dosta visoka. Da li je cena realna. Sasija sto se dimenzija tice identicna kao na ovom snimku.

Nazad
Vrh