Traktorske kose

Има у Сомбору неки продаје косачице пољске и на њима интегрисан растресач. Другар има оног паука и чим покоси, одма разбаци откосе.
Pa računam nova bubnjara 1500 i polovan rastresač 700-800 mi je isplativije nego 5000 za novu rotacionu. Jeste više posla, goriva i vremena ali ipak se brže suši kad se rastrese.

Pa rastresč je obavezan za prve otkose čime god da kosiš i kasnije isto skraćuje vreme. Ja stvarno ne znam zašto bi se neko dvoumio izmedju bubnjare i bilo koje kose🤣.Najeftinija,kosi sve napred, nazad popreko, visoko, nisko, polog, zemlju... Brzina, kolko mogneš da ne ipadneš iz traktora, delovi dostupni i jeftini

Pa rastresč je obavezan za prve otkose čime god da kosiš i kasnije isto skraćuje vreme. Ja stvarno ne znam zašto bi se neko dvoumio izmedju bubnjare i bilo koje kose🤣, najeftinija kosi sve napred, nazad popreko, visoko, nisko, polog, zemlju... Brzina, kolko mogneš da ne ipadneš iz traktora, delovi dostupni i jeftini
Koju marku preporučuješ?

Није гушила по блату? Имам једног пријатеља он има ону ИМТ са дуплекс косом купио, је на сајму давне 1990 и неке чим је изашла. Ено је и дан данас као нова, а покосио са њом, хектара и хектара детелине и ливада. Куне се човек у њу каже никада је не би мењао. Јбг изгледа како се коме заломи.
Znači ni jednom nisam stao, 2 brzina na fergu i samo štekće. Zahvat 2,1m traktor na 1200 obrtaja ni ne oseti.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Poljske i turske, sve su kopije DF-a i PZ-a tako da delova ima kolko oceš. Mogu se naći i polovni originali 700-1000e posluziće isto dobro. Rastresač kakavgod radiće poso.

Крпљење гребена или клизне плоче код БЦС 404
Нисам могао наћи нову
9cf515b1e2331b7b72e188f4d8352582.jpg

Ja sam imao takvu samo sa 3 bubnja-SIP.Radila je dobro.Ne znam ali ova je izgleda više od 205.Kod mene su pasovali svi delovi od 135.

Koja bi preporuka bila za novu poljsku kosu? Koji naziv? Prosto pobegla mi neka polovna sip i skoro da se svelo da se uzme poljakinja kada su polovne kuhn sa 4 diska preskupe.

Кажу да су Z 042 најбоље као најквалитетније, ја сам пре неки дан купио Лисичку 178, 165цм захват. За сада лепо ради видећемо за даље. Платио сам је 162000дин у Малом Иђошу, 12месеци гаранције и све папире за поврат сам добио.

Nazad
Vrh