marre2
Član
pa imas jugometal tu blizu kod tebe,jedan moj rodjak je pitao za 165 i ona je oko 2200 cini mi sedali neko zna cenu nove sip 135
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa imas jugometal tu blizu kod tebe,jedan moj rodjak je pitao za 165 i ona je oko 2200 cini mi sedali neko zna cenu nove sip 135
165 je upitanju. ne kosim mnogo oko 10 ha. po sezoni. tj . do sad je odradila oko 30 ha.. bas malopre to i radio cuje se lezaj...
Juce kosio i raspao mi se remen na poljakinji.. Dal moze neko da mi kaze dimenzije remenja? I dal je moguce da psle 3 sezone polcnu lezaji da otkazuju? jer je gonjena remenica bila vrela ili je to nesto trece?!
Kolega homoljac dali nosac noža paše od fahar kose ili samo od poljakinje ili od koje da se uzme nosac danas na pijaci san gledao i prodavac mi nudi nosac od fahar kose i kad kupujem samo nosac ili treba još nešto da se kupi od delova [video]http://www.mgmplamencompany.com/wp-content/uploads/2013/07/nosac-noza-5904341-150x150.jpg[/video] dali je to ovaj nosac
Ne razumem, dal sam debil..... Kako dobijem visinu kose na osnovu tog lanca?Taj lanac okacis na neki klin na traktoru,pa spustis hidraulik do kraja i dobijes visinu kose na osnovu tog lanca!
Ne razumem, dal sam debil..... Kako dobijem visinu kose na osnovu tog lanca?
Kosa je z.p.u wirax z-069 .kako mi se cini moracu da rasturim pa da vidim koji nosac ide pre kupovine novih mada u upostvu orginalnom ima popis i nacrtani svi delovi ali ništa nije prevedeno sve je na poljskom mada iz crteza se ne vidi izgled nosacaNe znam koju kosu imas postoje nekoliko proizvodjaca iz poljske. Moja je Miotikova Z042/4 i nosac nije kao ovaj na slici, rupe nisu jedna pored druge na nosacu vec jedna iznad druge, mada za tu drugu poljsku koja nosi oznaku Z001 je slican ovakav nosac, ja sam kupio u radnji delova za traktore i cena je bila 1200 din po nosacu+ 100 din nozic i to je sve sto je meni trebalo, odvio nabacio nosac i pustio je u Lucerku
Ne razumem, dal sam debil..... Kako dobijem visinu kose na osnovu tog lanca?
Da se nadovezem. Pre pocetka rada kosu podesis na toplinku i na hidrauliku, zakacis lanac za klin na traktoru i za desnu polugu ili bolcni na kosi gde nabacujes polugu. Uloga lanca je da drzi nastelovanu visinu pri ponvnom spustanju kose jer na ovratinama kada izlazis kosu podizes na hidrauliku pa da ne bi svaki put stelovao visinu fiksiras je lancem.