Nije mi jasno gde su joj spakovali toliki remen(kaiš).Obično imaju po 3 ili 4 remena koji pogone kosačicu a neke imaju kardan mesto remenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemoj da kosis bez cirade i lima ume da baci kamen da ubije coveka na licu mesta i ne pustaj nikog iza tebe trideset metara,mocna je to sprava
Prelistajte malo temu,nemojte da provocirate!Cemu sluzi to cudo,osim sto ubija neoprezne?
A cime te to isprovocirah prijatelju?Sto si tako na kraj srca?Prelistajte malo temu,nemojte da provocirate!
Evo i od mene:Kosio sam bez cerade i udario u neki cev noz se otkaci i probusi mi uljni filter.Uopste nije zajebancija, mnogo opasna sprava, zna da izbaci noz iz dobosa kao od šale, jednom sam isao malo blize iza nje kad je udario dobos u neki metal na njivi otkači nož i pravo ispred mene kao da me neko gađao, uvek proverim ceradu pre košenja, preporučujem svakom.