KishRobert
Prijatelj Foruma
Znam,al' je ti mislis da su oni deca i da nece videti udarac?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pozdrav,znal neko sta bih moglo bit nekidan kad sam kosio sa IMT diskastom kosom udarim u kamen i sad kad upalim pocne da bruji?.Znal ko sta bih moglo da bude,dal joj nije sta unutra popucalo ili se iskrivilo.?Nisam udario celim diskom vec je samo zakacio i pukao je jedan noz.hvala unapred pozz
jesi sil stavio taj nož novi?
i jesi li stavio oba nova noža na taj tanjir ? možda ti noževi nisu iste težine ako si ostavio onaj stari
Znam,al' je ti mislis da su oni deca i da nece videti udarac?
stavi iste noževe na disk i neće biti problema , diskovi se okreću velikim brzinama i mala razlika u težini i ona igra kao kafanska pjevačica
ja koristim TERMOMETAL , kvalitet zadovoljavajući a cijena smiješna , komplet od 8 komada je nekih 500 dinara
kupio sam i postavio nove nozeve ali opet nesto jeci kad dodam gas na traktoru.Ne mogu da ocjenim koji tanjir ali jedan bas ono bruji i nekako ječi.Zvao sam ove iz servisa al Boga pitaj kad ce se oni smilovat da dodju.
ili ti mast pomešana sa motornim uljem tj da nebude jako retko ni jako gusto u jednu kantu naspeš ulja i dodaš mast ,od gore stavi silikon i gotovo ja sam tako radio na sip 165g kad je pukla osovina@francuz tu ide polutekuca mast ...
ili ti mast pomešana sa motornim uljem tj da nebude jako retko ni jako gusto u jednu kantu naspeš ulja i dodaš mast ,od gore stavi silikon i gotovo ja sam tako radio na sip 165g kad je pukla osovina