Rale 83
Prijatelj Foruma
A sto nebi sipali sae 140
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sto nebi sipali sae 140
Pa u principu MORA mast za centralno, naravno za zatvorene sisteme, ona jeste tecljiva, u zavisnosti od proizvodjaca je i razlicitog kvaliteta, trpi veoma velika opterecenja stvarajuci tanak film na zupcanicima.Sae 140 opet nije dovoljno gusto kao ova litijumska mast a i nema dovoljan viskozitet, barem ne za ovu konkretnu namenu.E sad sto je to preskocilo pa ide zub na zub, neznam.A može i mast od centralnog podmazivanja ona je ni retka a ni gusta taman za te stvari.
Ulje nije povezano, a koliko ga ide u reduktor se ne secam ali sipaj bar pola litra. Mozes izmeriti sa nekom zicicom.
kod mene je u kosačice WELGER koja je ista kao i IMT ulje zajedničko , nema nikakve barijere između reduktora i reznog aparata , kroz ležajeve ulje će poći jer nigdje nema semeringa
'Jeci' zbog lezajeva, kucista i znaka IMT. Sigurno nisu povezani rezervoari za ulje a slobodno sipaj u reduktor ulje do pola.
jel kod tebe IMT sa 4 diska,ovi okrugli diskov,kad si je kupio ovaj sadasnji kvalitet meni se cini da je ravan 0.Kod mene je pokosila ooki 40-50hektara pa nista ne jeci nista na njoj nisam darnuo sem kabla od cilindra na kome se otkinuo onaj prikljucak na cilindar ali to mojom ne paznjom a ostalo sve radi ko ludo!
Jeste IMT sa cetiri diska prvi i zadnji disk su viskoki okrugli a ona dva u sredini su niski isto okrugli. Godiste je 2005 a ja mislim da je i kupljena te godine! Ja sam je kupio u Bijeljini gdje si ti posto vidim da si iz Zvornika!