Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
4 diska bez dileme.koju kosu prerporucujete za zetor 3511,2 ili 4 diska,brdovit kraj
Kod mene IMT 3 diska 2010 god jos bez ikakvog kvara samo remenje prošle godine zamijenioKolega ima tu IMT sa 4 diska, stalno problemi sa njom a neće da me posluša i uda je.
Sip je sa dva diska,ja bih sa cetiriSip 165
Kuhn bcs i ostali brendovi skupi dok se ne pokvari, onda su jos skuplji...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ja imam sa 3 bubnja.Bubnjevi su kao na 135-i ali je zahvat 205Sip je sa dva diska,ja bih sa cetiri
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока
Posle saveta komsije da je okrenem i proverim bubnjeve danas uhvatim vremena i uradim to.iz truba istresemo punu kantu jupolku zemlje.ispostavilo se da je ta zemlja bila slepljena unutra i kad sam je ja okrenuo da zamenim lezaj na donjem tanjiru ta zemlja se odvojila u grudvama i naravno lupala po trubi.posle ciscenja moze casa vode stajati na njoj dok radi.Sta moze biti uzrok da se kosacica jako trese?sip165 je u pitanju.2 diska.kosi dobro al trese Boze sacuvaj.sta prvo gledati?
Fina cena. Ova je plaćena 1300e, doduše sve je komplet remontovano preko i onda je takva došla kod nas. Dobili i baš dobar Walterov kardan uz nju. Jedino treba da se zamene 2 klizača ispod table, ali kad vidim cenu ne menjaju mi se. Što se tiče cerade tako je došla, nije bilo presudno da je ima.Hvala ti kolega, ja sam pazario samo noviju verziju, cm 217. Otprilike ista kao ta, samo unapredjene slabe tacke sa cm216. Prut je ojacan otpozadi dodadnim cetvrtastim profilom celom duzinom, i profil koji ide izabkaiseva je ojacan na jednom mestu na kojem 216 zna da pukne. Inace moja nema ceradu niti sam trazio sam ceradom. Treba jedan lezaj da promenim u njoj, moram je raskopati celu i usput da proverim stanje ostalih. Inace placena 1050e u takvom stanju. Ja planiram da radim sa 45ks, gde je brdo ide duplak kinez, gde je ravno ide torpedo 45ks.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka