Traktorske kose

За роло пресе сунце је ко створено

Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока

A sta je 506?????
To ona freza, ono PATILO?????
E moj druze kosio sam ja sa kabrio fergusonom i bocnom GASPARDO pa je islo super sve sem pologa i krticnjaka tu sam i vile nosio da cistim kosu, kad sam uzeo POLJAKINJU i upario sa 560 to je posao samo gas VATRAAA!!!
A sto se susenja tice BOGA jos niko nije prevario!!!! A i nevalja detelina ako ne pokisne

Ljudi se igraju sa zivotom zbog 5l nafte
A kad neko ostane BOGALJ kad freza sama ubaci u rikverc sta onda?
Onda SAKAT BOGALJ CELA VEKA!!!!!!!
JA jednom odem da kosim diskretno nacugan,(TAMAN) fergula kabrio bocna kosa GASPARDO i sad moras malo dici na hidrauliku da bi izvadio vertikalnu stanglu pored trube od traktora
Ja cuga, potegnem hidraulik a noga na kvacilu, ono nece da digne kosu, ja skontam pustim kvacilo ono trgne hidraulik mene kosa udari u glavu i onesvesti, sreca nije bio u brzini posle par minuta ja se trgnem pored traktora pao dole, glava slupana razbijena sav krvav neznam sta mi se desilo kosa pala dole pukao onaj lanac sto je zakacen za rame hidraulika, glava boli razbija a ja nemogu da sklopim kosu da idem kuci a mobilni nisam imao kod sebe.
Znaci nikad vise nisam iz kafane isao da radim!!!
Ostati SAKAT BOGALJ CELA VEKA zbog para i cuge!!!!!!
Poljakinja i gas i kabina da mi gluposti nebi padale na pamet!!!!!!!!!

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Bila neka cast kod drugara i ja naleteo traktorom naisao neki lik i navalio da mu kosim i ja kao SUPERMEN posle brdo pozderane rakije na 533 i gas na njivu, kad me udarilo ja sam se otreznio!!!!!
Jebiga nekad sam dobro vuko (isla mi cuga) sad jako slabo i retko

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Ako sam te dobro razumeo sa nesto vise od 6 l mesavine smaknes 2 x 60 ari? Pitam jer i ja imam taj 506 i sa tom kolicinom mesavine ne mogu ni priblizno da smaknem kad su dobri uslovi. Kad je bilo katastrofa kao ove godine onda jos i manje. A kosenje sa 506 je pravo mucenje, bar za mene, al ajde...
Ja dok sam kosio sa 506 sa 6 litara mesavine sam kosio oko 70 ari lucerke. A sto se tice da je to mucenje,pa i nije bas....

Lepo to sve izgleda ali ako nema neki dobar sigurnosni sistem kad zapne u nesto pucalo bi svaki dan. Posto kod nas nema idealno ravnih posvrsina gde ima sena nego samo ono sto nisu uspeli da pretvore u oranice zbog rupa,strmina i krivina.

Bas je bez veze kada se ne pise u ovoj temi, a taman smo se svi navikli na po nekoliko stranica dnevno. Evo jednog zanimljivog snimka ruske rotacione kose, sto bi oni rekli samodelka.

[video=youtube_share;e6ORB0XeqkU]https://youtu.be/e6ORB0XeqkU[/video]

ne moze,kosio je kolega sa 165,4 diska i bukvalno mu je unistila traktor,prevelik zalogaj za fergu,pogotovo ako ima brdovitih povrsina za kosit

To nije istina, sa 4 diska sam ja kosio sa 539 kuda sam stigao po brdima i dolinama. Njega samo pati ako je kosa tupa, na njemu se bas oseti ali nosio je lagano kod mene bcs 4 diska

Nazad
Vrh