Kremator
Član
Jel laksa za teranje od ove sa dva velika diska?"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da jeste. Ali i prednost je sto ovoj mozes pustiti gas jer je lako zaleti ponovo a onoj sa dva nabijes gas da zalaufa i nema pustanja, sto kod nas u brdu i nije bas dobro, takodje je ova i manje tezine pa se sme podici i u strani kad je aa donje strane. Ko kosi u stranama zna o cemu pricam. A rodjak ima bubnjaru i kako je upali da joj odredjeni gas i ne pusta dok ne zavrsi, takodje nigde je i ne podize od zemlje.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Radim sa traktorom od 3 tone, i diskastom, bio nagib ili ne,bilo koji uslovi, diskasta za mene nosi pobjedu. Sama cijena govori. Stari kazu, ako ne znas sta je dobro, znas sta je skupo.
Poslano sa mog Picasso koristeći Tapatalk
http://www.mojauto.rs/polovni-poljoprivredna/2516559_IMT_Sip-Vise-Prik-Masina_1990_god/?cena=lowSve je stvar licnog iskustva i ukusa. Ne potcjenjujem niposto nicije, ali pogledaj cijene Kuhn diskaste a cijene bubnjara. Vjerujem da je taj SIP daleko ispred Poljakinje. Kod nas u BiH, dva bubnja oko 600€ , a uredna diskasta bez 1000€ ne ide.
Poslano sa mog Picasso koristeći Tapatalk
Čekao sam da neko ovo napiše da se ne bih upuštao u nepotrebnu diskusiju.Bubnjara može da bude večna.Uradiš remont i piči opet a diskasta ako joj zajebeš štap nikad više kosačicaDiskasta je skuplja zato sto je komplikovanija za napraviti, dok je bubnjara jednostavna kosa.Imam i bubnjaru Poljakinju 135 i Kuhn GMD 55.Sa Kuhnom kosim samo zgodne i lijepe njive a Poljakinjom kosim poleglu travu medje, sumnjive parcele koje ne poznajem i gdje ima svega i svacega.Svaka cast diskastoj ali cisto sumnjam da bi prezivjela 14 godina torture kao bubnjara.Mozda bi cak i izdrzala sve to ali je razlika u cijeni jedne i druge tolika da se ne usudim ni probati.