smiljan123
Član
Koja je muka kosit sa dubravom kad je ovako vlazna godina,iskrljala djetelina pa pocela lijegat a uz to i nagib toliki da me pod lancima ponese nekih 8 metar....100 puta sam siso sa traktora cistit od mravinjaka i nabjene trave....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja i dalje vjerujem samo u Kuhn. 4 ta godina bez ijednog kvara i bez kapi curenja ulja.
Poslano sa mog Picasso koristeći Tapatalk
u kosacicu ide ulje sae 120 ili 140 a ono je veoma gusto i lici na mast!Danas hteo da pregledam ulje u kucistu na Poljakinji. Kad tamo nema ulja vec neka crvena mast. Onako bas retka. Je li se tu sipa neko ulje ili se samo dodaj mast. Nasao sam upustvo ali sve na poljskom, tako da slaba vajda.
A do kog nivoa se sipa? Ima samo cep. Nema nikakva sipka. Meni ono uopste nije delovalo na ulje. Vise je bilo kao mast za centralno podmazivanje kamiona iako je kosacica bila skoro ceo dan na suncu.
I ja nesto kosio sa mojom bcs
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока