Traktorske kose

Koja je muka kosit sa dubravom kad je ovako vlazna godina,iskrljala djetelina pa pocela lijegat a uz to i nagib toliki da me pod lancima ponese nekih 8 metar....100 puta sam siso sa traktora cistit od mravinjaka i nabjene trave....

Ja i dalje vjerujem samo u Kuhn. 4 ta godina bez ijednog kvara i bez kapi curenja ulja.
3448d7655c67af375ce99ebdc34773cd.jpg

Poslano sa mog Picasso koristeći Tapatalk

Danas hteo da pregledam ulje u kucistu na Poljakinji. Kad tamo nema ulja vec neka crvena mast. Onako bas retka. Je li se tu sipa neko ulje ili se samo dodaj mast. Nasao sam upustvo ali sve na poljskom, tako da slaba vajda.

Kod tebe vidim dobra trava, kod nas jako slabo, prirodne livade ko zna kad posejane pa prinosi nikakvi a uzimam sve kod drugih tako da ne smem ni podjubriti ni posejati novu jer mi je sve nesigurno.

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

A do kog nivoa se sipa? Ima samo cep. Nema nikakva sipka. Meni ono uopste nije delovalo na ulje. Vise je bilo kao mast za centralno podmazivanje kamiona iako je kosacica bila skoro ceo dan na suncu.

Alene,jesi li taj ram za traktor kupio naknadno ili zajedno sa traktorom,gde i po kojoj ceni? Jel ima atest uz taj ram?Pitam zbog nabavke za mog 539 i registrovanja.

Ram dosao uz traktor, samo sqm ga malo spustio bio je visi 20cm.

e da se i ja pohvalim kupio pre dva dana Z042!samo probao sada cekam da prodju ovi praznici pa ce valjda da se malo prolepsa vreme pa da kosim!zurim da zavrsim jer 15 idem na more, a imam 1.6 ha livade

Ja nisam imao problema, koliko je navijes na toplingu toliko nisko ide. Mada ja nikad ne spustam da brije do zemlje, ima dosta krticnjaka i neravnog terena pa da ne bih ostrio nozeve svaki cas.

Diskasta prostre otkos kao i zubara. Kosim hektare i hektare godisnje sa diskastom, sve preporuke. Udaris u nesto, otvori se i ne lomis nista. Polog, samo ostri nozevi i gas, nece kositi od straha.

Poslano sa mog Picasso koristeći Tapatalk

Nazad
Vrh