miroslav94
Novajlija
- Učlanjen(a)
- 26 Apr 2010
- Poruka
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Daleko je lepa kuca!Upravu je @ cika Jova.I ja sam isto uradio kao i on.Moju staru sam prodao za 140 evra bez kardana i kupio Poljakinju i jos ocekujem povracaj 40%.Me bezi,samo kad se setim....sa njom sigurno ne bih ni pomislio da idem da kosim u 16h na 6.5jutara na oko 8km od kuce.miroslav94 je napisao(la):da li neko zna koliko koštaju ovakve kosačice
savoris je napisao(la):remenje u donjoj konzoli nisam sreo vidio sam diskastu sa 2 diska a pogon dole u konzoli je lanac , vrlo inteligentno rješenje , jeftina za održavanje do bola , čovjek mi za nju tražio 350e
u svakom slučaju ja sam kada sam se odlučivao za kupovinu probao obje i bez imalo dileme sam se odlučio za diskastu , jeste malo komplikovanija ali vrijedi truda
a prije toga sam imao bočnu OLTovu koju sam namontirao na vladimirca , iskreno da kažem bio sam zadovoljan sa njom ALI samo za lične potrebe , bila je u super stanju i radila je solidno
ali ja imam potrebe za uslužnom košnjom i tako da rotaciona mi pravi
išao sam uslužno i sa ovom oltovom ali nije to to , poklonio sam je šuraku kada je on kupio vladimirca jer sam je i ja dobio za dž
opet kažem nekome za svoje manje potrebe može da zadovolji