Traktorske kose

Kosio je 539 14 godina sa Fahr KM24 (185cm) i po brdu i po pologu i ogromnu masu...Nije bilo drugog traktora da ga zamijeni ni druge kose da je nosi. Treća spora kad je dobro, druga kad je baš loše. Iskreno, to ga je koštalo i ostavilo je posledice.

Pa to onda zombi ja pokosim prije sa bocnom gramipovom

Mala pomoc kolege šta može da bude da raotacionu kosu usporava nema punu brzinu u košenju i sa gasom do kraja guši traktor u pitanju poljskinja ima ulje to jest polu tecnumast sipanu dovoljno.

Zadnja ili bočna svejedno je kada im je princip rada isti.Pitao sam ga jer sam radio sa obe i tačno znam kako se ponašaju u radu i šta sve smeta travarici(tako je ja zovem).Čovek je apsolutni pobednik na forumu sa svojim izjavama koje u većini slučajeva ne piju vodu.

od rotacione nije brza sigurno,ti sa striznom ne mozes drugom brzinom da pomislis dok sa rotacionom kako god hoces mozes da kosis

- - - - - - - - - -

Mala pomoc kolege šta može da bude da raotacionu kosu usporava nema punu brzinu u košenju i sa gasom do kraja guši traktor u pitanju poljskinja ima ulje to jest polu tecnumast sipanu dovoljno.
pogledaj dal ti nisu kaisevi labavi

Na koju stranu se kaci kardan sa lamelom,znaci zanima me onaj dio kardana gde je lamela jel ide na traktor ili rotokosu,kod mene je kombinacija imt 539 i SIP 165

Ma travarice su iz nekih proslih vremena,imam i ja nju pa je cuvam kao za kosenje prve deteline kad posejemo mladu,namucio sam se ove godine kao isus sa njom i sad i nikad vise,ode ona u staro gvozdje.

Smiješnih ljudi ima talijani imaju kose boli glava ko ne proba nema pojma.
Roto je gubljenje vremena i goriva.
Kosim 2 brza 1400 okretaja ma kaka trava bila pa racunaj ucinak je velik.
Za neravne terene dušu dalo čak može kositi uspravno takva nova kosa 3000 eura dođe.

Samo sam postavio prosto pitanje koliko pokosiš za 12 sati efektivnog košenja sa selidbom sa parcele na parcelu?I koliko ti je vremena potrebno za košenje 1 hektara polegle lucerke u full kondiciji?

Nije bitno jeli polegla ne smeta joj ništa,nemam lucerke , za 12 sati bi pokosio da ne bi stigao spremiti.
Nisam nikad mjerio lagao bi te kad bi ti rekao al mogu ubuduce pogledat .
>Nemam velike parcele maks oko 5000 kvadrata to pada za sat sat i pol.
OVAKO KOSE TE KOSE.

Nazad
Vrh