fiat615
Član
Jabi ovo bolje pokosio bocnom kosom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugovi,interesuje me vase misljenje i iskustva sa kuhn kosacicom sa 6 diskova 2,4m sirine nasao sam povoljno i u dobrom stanju pa me interesuje da li valjaju te kosacice prednosti i mane iste. Kazu u mom ataru da su bolje sa 4 i 5 da ova sa 6 diskova lose prati teren itd..
Znaci da kupujem? samo kada bi prodao moju imt sa 4 diska odmah bi je kupio.Aždaja od kosačice
Kakva ti je ta IMT sa 4 diska?Znaci da kupujem? samo kada bi prodao moju imt sa 4 diska odmah bi je kupio.
U kakvom je stanju realno i koliko para trazis?Mladjo@ evo kose: https://www.youtube.com/watch?v=XFn-TU6pgOA
U kakvom je stanju realno i koliko para trazis?
Ja sam razumeo da je tvoja sa 4 diska. Nebitno. Jel znas koji je model ova sa klipa sto si postavio?Mladjo ja sam ti samo pokazao snimak, posto si pitao, inace ja imam obicno kosu sa jednom letvom
Ovo je dupleks, ja u strizne računam one sto imaju 1 reznu letvu i siljke.Evo kako kose strizne...
Ovo je dupleks, ja u strizne računam one sto imaju 1 reznu letvu i siljke.
NArode, hteo bih Vase strucno misljenje!!
Posto sam moju kosu koju hocu za zamenu da dam, stavio na oglase jos odavno, danas mi se javio kandidat sa ponudom kosa sa 4 diska, marke Someca, ali greda je od Aluminijuma......... Da li je nekome poznata ta kosa i o kakvoj je kosi rec?? unapre hvala.....