sova
Član
SIP je ipak malo ''cvrsci''.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uglavnom je brdovit teren. Selo je na obroncima Stare Planine, tj prvo kada se krene od Knjazevca ka S.P.
Nasao sam ovamo u blizini IMT 627.794 dupleks za 600e u odlicnom stanju. E sad ne znam kako ona kosi i da li glavi. Ili je bolje da nadjem neku sa diskovima. Ne razumem se u traktorske kose, do sada sam samo kosio sa IMT-506. Tako da je po mom misljenju bilo koja traktorska kosa veliko rasterecenje za mene a i dosta bi ustedeo na vremenu. Ako nije problem da mi neko preporuci tacno neki tip kose, pa bih na snovu toga imao neku predstavu sta da trazim?
Kupuj nerazmisljaj........Da li valja čemu ovo ćeresto http://www.pik.ba/artikal/14697473/vucna-rotaciona-kosacica-krone-tel-066-337-787/
Poljska kosa ima 365kg, ali nije u tome stvar, vec predstavlja problem njena duzina u transportu. Isto vazi za Sip.
Nije ni cijena vjerovatno fiksna,koja mu snaga traktora treba?Kupuj nerazmisljaj........
165 ima 365kg,a ova 135 je verovatno laksa,ali upravu si hoce da gusi jedino da skine ceradu
Nisam siguran da ce mu skidanje cirade pomoci da manje gusi, ali makar ce lakse videti kada se nagomila trava pa ce blagovremeno i odreagovati pre nego sto krene da namotava oko bubnjeva, Mada nisam pristalica uklanjanja zastitnih ramova i cirada sa roto kose, pogotovo ako radi s njom traktor bez kabine. To je napravljeno sa razlogom.
A to sto se tice gusenja kada kosim. Da li bi manje gusila ako idem sporije, Ili to nema veze sa tim? Da li je bolje da kosa ima vise diskova da bi radila bolje? Verovatno da.
Ja imam bcs 4 diska i još nisam uspeo da je ugusim kakva god da je trava.A to sto se tice gusenja kada kosim. Da li bi manje gusila ako idem sporije, Ili to nema veze sa tim? Da li je bolje da kosa ima vise diskova da bi radila bolje? Verovatno da.
Ja imam bcs 4 diska i još nisam uspeo da je ugusim kakva god da je trava.