Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sediste kosta ko pola traktora.
Uz'o sam dva..Sad svi znate gde ima, pa ako se razgrabi, da se ja obezbedim!I, 'el si uzo?
ja sam imao slicnu dilemu zimus, al nikako da me put nanese u tom pravcu, pa sam uzeo neko polovno iz skanije tipa "air max". U setvospremiranju mi se pokazalo sasvim ok, al konacni sud dace oranje,Jedino sto bih trebao odraditi da dodam jos jednu bocu, jer iskljucujem kompresor. Nesto mi nelezi taj zvuk prefinjene ruske tehnike .
Nisam naveo,mtz 82 ima polugu za ukljucenje-isklucenje komresora.Sediste pocinje raditi na nekih 7bara (za bekon klasu), kada predje 8 isklucim ga i drzi par sati zavisno od uslova rada.Transport po putu verujem da bi moglo 6-7sati,dok sam u setvospremiranju dopunjavao na svakih 4-5kj, a vreme ''punjenja'', od stanja komprsora.Kod mene par minuta na leru.Ovo je sve sa jednom bocom. Ovih dana ubacujem jos jednu.Kako si to resio da kompresor ne radi stalno? Koliko cesto ga treba ukljucivati i na koliko dugo?