steva 1984
Član
Jel neko ugradio sediste od auta u imt novija kabina ja imam imt 542 i nesto mi mali prostor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel neko ugradio sediste od auta u imt novija kabina ja imam imt 542 i nesto mi mali prostor
sediste uzeo na otpadu sa nekog stranog kamiona,mislim da je bio volvo...1000 din na kilo...milina samo takva,udobije od fabrickog na novim rusima.vidim da si iz cacka,bar kod vas ima toga...Koliko si platio to sediste i da li ima amortizer ili vazdusni jastuk? I naravno od kojeg si kamiona ubacio?
Razarach, gde moze da se kupi to sediste sa slike?
Kod mene izbaci vazduh na rupama sve zavisi ako jako odskaces vazduh izbaci malko,kad ustanem 1,5-2 sekunde se cuje vazduh ne jako vec onako ispusti a to sam cuo kod sofera u autobusu kad ustanu cuje se vazduh,tako da u normalnoj voznji na svaki pola sata-sat koliko sam skontao kompresor puni.Samo moram nabaviti za stelovanje tvrdoce drugi uredjaj ovaj sto imam neispravan pa mi malo tvrdo opet bolje nego bez toga da vozimAko je kamionsko sediste sa jastukom , da li mora stalno da radi kompresor traktora zbog tog jastuka, tj da li mora stalno da ima dovod creva sa vazduhom pod pritiskom ili ga naduvam( jednom u npr 2-3 nedelje) i miran sam?
Hocu da promenim sediste na 539-kabriolet! Staro je tapacirano par puta ali je pohabano ( na njega ne seda niko ispod 100 Kg), a staro je 20 godina! Odradilo svoje. Pa trazim neko sediste koje moze i da pokisne pored ostalog.
Vidi se po tvom pisanju kada si zadnji put seo u traktor i radio ceo dan...narocito po oranom ili tanjiranom-pitao bih te tada kako su ti ledja Dragane-tad ti ni doktori U Svajcarsku ne bi pomogli.takve "kade" sedista su imale prve Landine i rakovice,i da valjaju ne bi ih menjali do dan-danas...a za 150-170eura imaju nova sedista po najlonu,slicna kao kod novijih modela imt i belarusa.150e
srdjan7: Sediste nije nisko , jer u traktoru redko kad treba oslonac za glavu pozadi. Licno kad vozim , je i ne DODIRUJEM LEDJIMA zadnji deo sedista.