MilanM
Član
Nocas ono jedno sumnjivo uginulo za sada ostali spavaju, jedu, jure se i prave lom po sanduku 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U cemu je problemKoliki treba da budu?
cestoprocitam ovde izraz GRILL pilici.U cemu je stos i sta je to??
Ja znam samo za cobb 500 ross valjda 308 i tako to.
Nikad nisam cuo da postoje grill pilici.
Nasa posla.
Moji su danas mereni, 37dan života, između 2.4 i 2.6kg žive vage....još nedelju dana koncentrat, i posle nedelju dana domaća smeša, i pod nož!
Moji su danas mereni, 37dan života, između 2.4 i 2.6kg žive vage....još nedelju dana koncentrat, i posle nedelju dana domaća smeša, i pod nož!
To je smeša obične kukuruzne prekrupe, punomasnog sojinog griza i mlevenog suncokreta... Te sastojke imam kući, pa je zato ta kombinacija... Jesenas sam imao još zobi, pa sam stavio malo zobi, ali pošto više nemam, ta komponenta će ovog puta izostati!Domaca smesa?Dali je to obican prekrup pred kraj tova da se isciste?pozdrav
To je smeša obične kukuruzne prekrupe, punomasnog sojinog griza i mlevenog suncokreta... Te sastojke imam kući, pa je zato ta kombinacija... Jesenas sam imao još zobi, pa sam stavio malo zobi, ali pošto više nemam, ta komponenta će ovog puta izostati!
Evo i slika, od pre par minuta:
Pojilica treba da bude u visini njihovih grudi.Hranilica ima dobru visinu.KAda hoce da uzme vodu u ustima mu je deo hrane i ako je voda niza ono uzimajuci vodu ispusta hranu u vodu.I tu sada vidis u cemu je problem ne toliko u toj kolicini hrane koliko u zagadjenju vode.Stavi malo hrane u vodu i videces posle nekog vremena na sta to lici.E vidiš to nije tako jednostavno, jer baš tamo je otvor odakle se ide na tavan, pa to malo otežava situaciju, ali snalaze se i ovako odlično... mogu da obiđu oko hranilice, a i pošto stalno imaju da jedu, nema navale na hranilicu.....