Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dragannrt je napisao(la):jel zna neko od vas gde moze da se sazna oko tih propisa sto se tice drzanja goveda,kod mene je problem sto zivim u relativno gusto naseljenom mestu,odprilike svi imamo oko 14 ari placeve,tako da mi je stala na nekih 20 metara od komsijine kuce,do sad sam imao problema zbog stajskog djubriva,posto nije bio ogradjen zidom,pa su me prijavljivali inspekciji,dolazila inspekcija pa kao moras da ogradis,bla bla,ja to odradim i od tada mi nisu vise dolazili...posle sam pricao sa veterinarom da li postoje neki propisi oko toga,covek mi kaze da po sadasnjim zakonima nema ogranicenja sto se tice broja grla koje hoces da drzis na imanju,jer hteo bih da prosirim tov pa se bojim da ulazem pa da se posle ispalim....gledao sam na sajtu ministarstva poljoprivrede nema nista u vezi nekih propisa,kopao sam po internetu ali nista.....bio bih zahvalan ako iko zna ista oko toga, da razjasni nedoumice
dragannrt je napisao(la):sad kopam po netu i nadjem one propise sto je Dr.Gruja naveo,i to se sve odnosi na farme koje imaju 20+ grla,sve ispod tog broja grla spada u gazdinstva,a za njih nista nepise....onda da uzmem da drzim do 19 grla i da mi nemogu nista...nisam pametan....
ma uzmi ti koliko hoces,nemoj u ovoj drzavi gledati na nikome, nek ti komsije osete miris iz dvorista,ja imam istu situaciju sa komsinicom,nek me uhvati za jajadragannrt je napisao(la):sad kopam po netu i nadjem one propise sto je Dr.Gruja naveo,i to se sve odnosi na farme koje imaju 20+ grla,sve ispod tog broja grla spada u gazdinstva,a za njih nista nepise....onda da uzmem da drzim do 19 grla i da mi nemogu nista...nisam pametan....