Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene se je desavalo da se naduvaju i kad kvasim i kad dajem suvo brasno.ali dam mu 2-3 parceta slanine i onda splasne tj izduva se ali sada sa tim nemam vise problema..dragannrt je napisao(la):pozdrav merfin,kod mene u porodici se vec nekoliko godina bavimo tovom junadi,do prosle godine davali smo im suv obrok,i malo malo naduva im se zeludac,pa onda isla klasika,guraj crevo u usta,ispustaj vazduh.....muke.Proslu turu sto sam imao odranio sam ih kvaseci obrok,verovali vi meni ili ne ni jednom nisam imao problema sa naduvavanjem.....i sa novom turom sto sam uzeo u decembru nastavio sam isto,ako nista drugo bolje pojedu obrok,ne prosipaju nista.......a iskreno nisam merio obroke....pozz
Pazi ja ih drzim na slobodnom tovu.u jedan valog im sipam koncentrat a u drugi valog detelinu,znaci da jede koliko on hoce.i to je po meni najbolje resenje.ako mu se jede detelina on jede detelinu a ako hoce koncentrat on jede koncentrat.vodu isto tako imaju stalno u buretui nema problema samerfin je napisao(la):zdravo pošto sam ja početnik sa tovljenicima imam deset komada pa sam mislio tražiti koji savjet od vas koliko dnevno pojede jedan tovljenik od starosti npr. 7 mjeseci i jeli bolje im davati suho žito ili nakvašeno sa vodom pošto neznam molim za savjet
Post je spojen: [time]1267149151[/time]_________________________________________________
da li je isplatnije uzimati malu telad od par dana il je od tri mjeseca