Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze, nije to tako neostvarivo, nista nije nemoguce to ti je nekih 60centi kad bi planula cena na bika od 610-620kila. Da mi je neko rekao da cu prodavati jaganjce po 3 evra prosle godine ja bi rekao da nije normalan ali to se obistini i to posle Bozica tako da ako dodje kojim slucajem do nestasice jupiiiiiiiiiEeeeee kad bi bila zarada po biku 500 evra,niko ne bi prodao tele već bi ga i sam ranio.
Pa nece jesti kavijar za 1000 evrapa ako tele kosta 300 do 500e, a kad to tele ranis 12 meseci i kad ga prodas za napr. 1500e a odbijes tih 500e za tele zarada ti je 0 a hrana sigurno kosta 1000e?
I mas pravo druze sad samo sklonis pare u bikove jer kaki smo mi bi oma potrosili kupili nesto a onda jeb...Kodnas je lanac 5000-7000e.kolko treba bikova da se tovi da bi ga kupili a?Ja bi voleo da ima i 300e po komadu, ali ovako zadovoljan sam i sa sadasnjom malom zaradom mi stocari smo navikli na uspone i padove , a ti kad bi dobio zaradu 500e po komadu onda bi rekao e bar da je 700e.. tov junadi se zasniva na 50e po komadu ali puta 10 20 50 kom pa kad ih prodas onda su novci na gomili pre 10 godina kad prodas bika imao sam da kupim lanac zemlje a sad je lanac zemlje 3000e .
potpuno se slazem s tobom...tov bikova jedan od nacina da unovcim seno i ujedno su to pare na gomili kad prodas bika. a kao sto rece neko od clanova tih 300 do 500 evra bi potrosio na neke mozda nepotrebne stvari,ovako kupis tele i znas da te nesto ceka sl.god.
pa ako tele kosta 300 do 500e, a kad to tele ranis 12 meseci i kad ga prodas za napr. 1500e a odbijes tih 500e za tele zarada ti je 0 a hrana sigurno kosta 1000e?