Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ga gule seljaci na pijaci? A ko je to u ovakvoj godini više oguljen od suše od tih istih seljaka koji pokušavaju da se izvuku kojim dinarom više kako bi se razdužili, preživeli i zasnovali novu sezonu. Ni duplo veća cena kukuruza od te koju si naveo mnogima ne može ni da pokrije troškove proizvodnje.
Imam veliki problem.nestalo hrane za junad.sve kupujem.bikovi su oko 420-430 kg.sta predlazete vredi li kupovati hranu? Jer nije jeftina mesecno tolika hrana.ili da batalim pa da uzmem malu telad?
Ako si ti njima fakturisao bikove bice ti uplaceno ono sto pise na fakturi.Kolege jedno pitanje, kad se prodaju bikovi klanici i kad vam uplate pare jer uplate i pdv i da li uopste ima pdv za stoku?
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Jel mozes da mi posaljes njegov broj i ime?Jeste,obicno od mene ide u tvoj kraj.
Jel mozes da mi posaljes njegov broj i ime?
Pogledaj Inbergov koncentrat pošto je , mislim da je povoljniji od sandersa a u kvalitetu isti. Mi koristimo inbergove premikse i za bikove i svinje i zadovoljni smo.