dr.srdjan12
Član
@Dobrinčan. Dobro si ih napucao... Dobar but.. Jos samo japu tj vrat da nabiju i na utovar... Svaka chast.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Dobrinčan. Dobro si ih napucao... Dobar but.. Jos samo japu tj vrat da nabiju i na utovar... Svaka chast.
Ja sam prezadovoljan... Imaju hranu na volju... Samo jedu i spavaju... Puni stomaci non stop. Hoce da puknu . Neces pogresiti sa miksericom garantujem.Srdjane neko vreme je proslo od kad imas mix prikolicu,kako se pokazala,ima li razlike u konzumaciji hrane i vidi li se nesto onako na oko?Planiram i ja da kupim mix pa me sve oko toga interesuje.............
Sta su mu polomili ?
Zasto ga je bacio ako je bio zdrav ?
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Da dobra je stvar.. To nije puno para. Pa ja i hranim jednom dnevno.. Svaki dan od 9 do 11 sve odradim .. uvece ih samo obidjem i pregledam!Srdjane mislim da ti je ova mix prikolica prava stvar,tvrdo razmisljam da nabavim jednu,vidim da po oglasima ima ovih uvoznih za po 3000-4000e....jos da imas resetke i jednom dnevno hranjenje,ma milina jedna