Surdonja
Član
Ne bih da se moj komentar shvati posprdno ili omalovažavajuće, ali 17 meseci i 700kg, pa kako da ostane steona pobogu brate ?
Pa njoj je prvo trebalo tri meseca kilometarskih šetnji i dobra dijeta da bi joj hormoni počeli sa radom...
Trazila je ona, semenjena tri puta, ali nije ostala steona. Nije greska samo moja, ima i greske veterinara, prvo nije ustanovio da ima neku cistu, drugo ja ga zovem da dodje ujutru, on dodje uvece... Nije ona bila ni jako debela, ona je bila ogromna. Visoka, dugacka... Na nju se jednostavno sve zalepilo sto god je pojela. Ona i da je bila mrsava imala bi bar 600kg. Mozda sam i preterao sa hranom, mada 2kg koncentrata za ceo dan za june koje je tesko 700kg mislim da nije mnogo, ali ne volim da imam ista mrsavo u dvoristu. Kad mi je bio veterinar da vakcinise kera, kaze "pa kakvi ste vi Sremci ljudi, vi i kera u'ranite".
- - - - - - - - - -
Inberg
.....peletirano sve.... za tov od 100kg do 500kg sve smese peletirane i ekstra kvaliteta ....provereno
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Gt1 i gt2 su peletirani. Tj-1 i tj2 su peletirani iz eko linije, a gold nije. Gold se peletira samo po porudzbini i mislim da je minimalna kolicina 3,5 tone.