putin
Član
srdjane pise ti sve u temi o ceni bikova..zadnje strane..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Citao sam ali jedan pise 2.45....drugi 1.9.... Jedni kazu nastavlja se izvoz za tursku....drugi kazu ne... Pa pitam ovde da li ima neko neku informaciju da je bolje upucen!?srdjane pise ti sve u temi o ceni bikova..zadnje strane..
Ni jedan problem sa nadunom nisam imao...a u prethodnim postovima pricao sam o konverziji i prirastu...ne bih da se ponavljam. To nije zito nego koncentrat od prvog dana na volju pa do zadnjeg ....trenutno je ispred njih koncentrat sa 13posto proteina i mesavina silaze i sudanske trave......nek uzimaju sta ime je volja.Koliko mi je poznato junad je od goveda, a goveda su preživari...
Ta brda mlevenog žita mi ne izgledaju ko primeran obrok za burag.
Ni jedan problem sa nadunom nisam imao...a u prethodnim postovima pricao sam o konverziji i prirastu...ne bih da se ponavljam. To nije zito nego koncentrat od prvog dana na volju pa do zadnjeg ....trenutno je ispred njih koncentrat sa 13posto proteina i mesavina silaze i sudanske trave......nek uzimaju sta ime je volja.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
I jel netko tovio zensku telad? I kako se to pokazalo sa prirastom i cijenom?
Pre 2 godine kupio sam zensko tele za priplod, do 300kg je hranjeno zajedno sa bikovima, a posle toga je bilo uobroceno na 2kg dnevno. Dobijala je seno, lucerku i sudansku travu po volji. Posto nije ostala steona prodata je sa sedamnaest meseci starosti i tezinom od 730kg. .
InbergKoje vi gotove smjese predlazete? I jel netko tovio zensku telad? I kako se to pokazalo sa prirastom i cijenom?