Totalni herbicidi

Ispada da apoteke ovde same proizvode total pa ako se slabo traži tih dana ,oni spuste cijenu za 30 posto...
To je pala cijena u Kini , nema veze sa našim strnjikama
pa ako je tako zasto je u jednoj apoteci skuplja ista aktivna amterija i naziv preparata za 100din nego u drugoj?

upravo primer total

o ostalim prepraratima da ne govorimo

imaju ih na stanju i znaju da se moraju resiti odredjene kolicine pa regulisu cene

upravo gde sam i nabavio total sami oni su mislili zbog kolicine psenice na njivama da ce biti pomama za totalom ali izgleda od toga ce biti corak

vecina tanjira i sprema se za repicu a kasnije opet psenica itd kao sto sam vec i rekao

Koristio sam ga i ja ali nisam upratio razliku ..Samo kažem ,baš svi žuti a on bistar.Nego jadni ti smo mi , o čemu pričamo. O takvim stvarima nebi trebalini razmišljati
Ako piše taj sastav , morao bi biti taj. To bi trebali neki drugi da prate a ne mi.

Prošle ili predprošle godine sam pisao da nešto nije u redu sa totalima... Skoro da nema pene u prskalici, ambalaža se ispere posle prvog bućkanja čistom vodom, korovi slabo umiru..
Agrosavin glifosav više ne uzimam, a i taj galekin ne bih uzimao..

Odlazi ovo sve u q... kad uz glifosat treba dodavati jos nesto da bolje ubije korove. Glifosat sa 0,3lit/10lit vode po dvoristu ubije sirak i jos ponesto,zelje i ambroziju ni da takne. Malo krajnji listovi dobiju ožegotine i nastavlja dalje sa rastom. Treba malo poceti raditi analize hemije isto kao i klijavosti semena,verujem da bi bilo iznenadjujućih rezultata.

Okvasivac dodaj. Mene je zelje nerviralo u vocnjaku pa sam dodao okvasivaca u rastvor i dobilo je tek onda po repu. Suvo vreme, pore zatvorene a i samo lisce jos deblju grublju prevlaku ima pa ni ne stigne da upije rastvor hemije jer ispari na visokoj temperaturi.

Glifosat je jedna od retkih am koja bolje radi pri većim temperaturama .

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh