Totalni herbicidi

Не само прскање, физички уклонити било коју биљку осим посејане траве. Мало њих то ради.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

sto se tice travnjaka imate na kanalu kod Vesica(jutubera) pricu oko njegovog travnjaka

sad je kupio neki k...... za pazi sad --prozracivanje-- travnjaka

Nuklearna fizika ovo formiranje i održavanje travnjaka...😂
Jbt-e ja samo redovno kosim dvorište i ulicu, uslovno rečeno, ni ne razmišljam o tim pirevinama , korovima, pzd matxxxx, uredi se i to vremenom, korovi se izgube i baš bude lep travnjak....
Pa pobogu, NISAM valjda ENGLEZ !!!! 😝
Zelena trava doma mo(je)g(a).... 😀

sto se tice travnjaka imate na kanalu kod Vesica(jutubera) pricu oko njegovog travnjaka

sad je kupio neki k...... za pazi sad --prozracivanje-- travnjaka

Prestao sam da ga gledam i s apetit sam ga "ispratio", odkako je postao hodajuća reklama za sve i svašta...
Samo se time bavi i od toga živi...
Uz svaki video, uvaljuje neki " proizvod"...
Kompresor, aparate za varenje itd. , eto, u ovom video "mašinu za prozračivanje travnjaka" :ROFLMAO: , ma zajebi momčino !!!!

Poslednja izmena:
To nije prozracivanje travnjaka. Prozracivanje se radi masinom koja lici na jeza i vadi cepove trave sa zemljom. Cepovi su u precniku oko 20mm i dubine oko 5-6 cm. To radimo na stadionu. Razmak je otprilike 15x15cm. Masinu vucem sa 539, a iza lete cepovi kao korenje od kupusa. Ova operacija se radi u jesen ili pre pocetka vegetacije.

Prestao sam da ga gledam i s apetit sam ga "ispratio", odkako je postao hodajuća reklama za sve i svašta...
Samo se time bavi i od toga živi...
Uz svaki video, uvaljuje neki " proizvod"...
Kompresor, aparate za varenje itd. , eto, u ovom video "mašinu za prozračivanje travnjaka" :ROFLMAO: , ma zajebi momčino !!!!
slazem se
90% njih ih ponese novac jer dobijaju ozbiljne pare za to a posao nikakav

naprimer sad onaj debeli sremac odjednom obozava Lav Premium pivo a do pre godinu tukao samo Jelen a kad mu donesu Lav obican(koji je bolji od Lava Premiuma 200puta) onda ga popije jer sto bi se reklo da ga ne baci

sve se radi za pare

E kad bi sve ovde islo kao travnjak. Kod nas to prirodno uspijeva ,zemlja je idealna za to . Nikad nisam cuo da je neko ovde sijao travu oko kuce ili zalivao. Jedino ako je novo dvoriste i navezena neka zemlja. Evo ovo jr sad slikano kod mene na selu ,nikad nista sijano ,radjeno,djubreno ili zalivano.

YEdokXC.jpeg

Nazad
Vrh