grunt
Član
После сетве кукуруза опрскао сам 10 кј тоталом јел сам рано спремио па кренула трава.Две литре по јутру ништа Малте не нису урадиле у питању је Галеникин глифол,по мени без 3-5 л по јутру не треба ни радити а то је богами лепа пара.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim na herbicid uopšteno. Zato se i pojedini malo malo povlače. Atrazin jedan od starijih herbicida koji je bio odlican, povučen zbog prisustva u podzemnim vodama. Isto kao glifosat, dodavane veće količine da bi pojačali dejstvo. Isto kao i sa totalnim herbicidima.Prskaju totalom 4-5 puta?![]()
Tim djubretom do galenikinog totala slabo je delovao.Doduse 2l po h.Bingo je zakon od totala.Ovaj galenikin nije mogo ni poljsku ljubicicu da unisti kako treba.После сетве кукуруза опрскао сам 10 кј тоталом јел сам рано спремио па кренула трава.Две литре по јутру ништа Малте не нису урадиле у питању је Галеникин глифол,по мени без 3-5 л по јутру не треба ни радити а то је богами лепа пара.
2l po ha je suvise slabo da bi dao konacan sud.Tim djubretom do galenikinog totala slabo je delovao.Doduse 2l po h.Bingo je zakon od totala.Ovaj galenikin nije mogo ni poljsku ljubicicu da unisti kako treba.
Izgleda da jedino u tajfunu ima to sto pise, stavljao sam na strnjistu 4 lite glifola i nije se osusio rizom (zila) od sirka, videcu da nabavim tajfun ili povecavamo dozu na 5 lit ...Ja poslednje 2 godine koristim Adamin Tajfun i odlican je
+ima okvasivac u sebiIzgleda da jedino u tajfunu ima to sto pise, stavljao sam na strnjistu 4 lite glifola i nije se osusio rizom (zila) od sirka, videcu da nabavim tajfun ili povecavamo dozu na 5 lit ...