worm
Član
Tako sam i ja bio uradio u mom Torpedu sediste. Imao sam i neko novu iz KNDa kao orginal ali zesce sranje. Odma se sve pokrivilo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sic mogu da koristim od starog sedista to mi nije problem,nego koje da kupim i sta? drugo pitanje imam vezano za lisnikovu sliku po pitanju razvodnika hidraulike curi mi ulje na razvodniku sa cela gde su mala dva inbusa koja drze poklopčić i ima neki dihtung on je vrv se istrosio pa izlazi ulje gde da nadjem dihtung taj ili da probam zadihtovati diht masom ispod poklopčića gde naleže?Tako sam i ja bio uradio u mom Torpedu sediste. Imao sam i neko novu iz KNDa kao orginal ali zesce sranje. Odma se sve pokrivilo
To je pokojni cale radio.stavi je negde sa strane,da je granje u provlacenju ne skine! inace traktor je full nemam sta da dodam i bas mi se svidja! intersuje me kupio bi sediste za torpeda 4506 od cega li pase da li pase vidjao sam u prodavnicama a pogledacu u rumi na vasaru sediste sa kosim kacenjem msm da je to to???!!! KishRobert kako si prepravio sa mehanickog na hidraulicni volan na 6206? sta je sve potrebno i gde naci delove?
moracu to da uradim i ja,da pokusam da nadjem delove! gde li mogu naci orbitol i onaj prioritetni ventil? cilindar cu naci i creva napraviti to cu lakoTo je pokojni cale radio.
Iskoristio je orbitrol od td75,hid.cilindar je od volana od 577,creva su pravljena.
Ostalo je bila njegova majstori sa uklapanjem.
po pitanju razvodnika hidraulike curi mi ulje na razvodniku sa cela gde su mala dva inbusa koja drze poklopčić i ima neki dihtung on je vrv se istrosio pa izlazi ulje gde da nadjem dihtung taj ili da probam zadihtovati diht masom ispod poklopčića gde naleže?