Torpedo

e drugari ako moze pomoc, pravim neki raonik za sneg i sad trebaju mi rucice jedna za jednosmerni, jedna za dvosmerni klip, ova za jednosmerni je od kipe a ova za dvosmerni jel se izvode 2 cevi za one druge rucice i tako se dobiju jos 2 izvoda?

pa za sta sluzi ona druga rucica pored kipe, ja sam mislio da se na nju zakace jos 2 creva i to je to?, razvodnik mogu i sa kipe izvesti

ima svega i srednje i lake i malo teze, da ne kazem teske.vucem 2 brazde, a suncokrete i zito (ugar) orem sa 4 brazde cevastim.

- - - - - - - - - -

mogao bi glat da vuce 3 brazde, bez problema.koji ti plug vuces i kakva vam je zemlja?kojom brzinom ores?
Vucem leopard 3x14", 1.crni zec, ja sam mog prebacio na adriatic menjac,tako da ima lepu oracku brzinu. Potrosnja 10l po kj.

- - - - - - - - - -

dikula da nije malo farban?
Da,2011.smo mu uradili kompletan remont.

pa za sta sluzi ona druga rucica pored kipe, ja sam mislio da se na nju zakace jos 2 creva i to je to?, razvodnik mogu i sa kipe izvesti
Druga rucica pored kipe ti je kontra smer... Znaci ako zakacis tanjiracu sa kipom podizes na tockove, a druga rucica pusta tanjiracu i podizu se (pomocu te druge rucice) tockovi gore... Dvosmerna hidraulika na torpedu je preko 2 rucice...

Vucem leopard 3x14", 1.crni zec, ja sam mog prebacio na adriatic menjac,tako da ima lepu oracku brzinu. Potrosnja 10l po kj.

- - - - - - - - - -

kako si ga prebacio na adriatic menjac?ja orem 3 beli zec, to je brzina izmedju 1 i 2 crni zec.a kultiviram 2 crni zec.cuo sam da moze da se ubaci konusno-tanjirasti drugaciji i da se ore 1 crni zec, onda ide isto km/h kao 3 beli zec.

e drugari ako moze pomoc, pravim neki raonik za sneg i sad trebaju mi rucice jedna za jednosmerni, jedna za dvosmerni klip, ova za jednosmerni je od kipe a ova za dvosmerni jel se izvode 2 cevi za one druge rucice i tako se dobiju jos 2 izvoda?
Uradi tako kako si napisao i bice dobro. Samo si se zbunio citajuci razne savete.
youpicture.in
[/IMG]

- - - - - - - - - -

kako si ga prebacio na adriatic menjac?ja orem 3 beli zec, to je brzina izmedju 1 i 2 crni zec.a kultiviram 2 crni zec.cuo sam da moze da se ubaci konusno-tanjirasti drugaciji i da se ore 1 crni zec, onda ide isto km/h kao 3 beli zec.

Stavlja se drugi konusno tanjirasti par, sa drugim odnosom zuba,i menjaju se zupcanici u prednjoj vuci i dobijes brzi traktor. Moj savet ti je da bolje ores prvom crni zec pa makar i malo sporije nego u belom, beli zec nije oracka brzina. Taj snop im je jako slab,konusni su zubi i svega tri zuba ima na pogonskom zupcaniku od belog zeca....Kod onih Deutz krivih menjaca je vec druga prica,tamo je beli zec najjaca brzina,ravni su zubi i jos ima kandze koje uskacu jedna u drugu...

fb-pitaj-prijatelja-dugme.png

OglasFinansiranje
Opšte informacije

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: tdl"]Vozilo:[/TD]
[TD="class: tdr"]Polovno[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdl"]Marka:[/TD]
[TD="class: tdr"]Torpedo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdl"]Godina proizvodnje:[/TD]
[TD="class: tdr"]1987[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdl"]Tip:[/TD]
[TD="class: tdr"]Traktori[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdl"]Podtip:[/TD]
[TD="class: tdr"]Standardni traktori[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdl"]Fiksna cena:[/TD]
[TD="class: tdr"]NE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdl"]Zamena:[/TD]
[TD="class: tdr"]NE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdl"]Datum postavljanja:[/TD]
[TD="class: tdr"]25.11.2013.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdl"]Broj oglasa:[/TD]
[TD="class: tdr"]4092629[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dodatne informacije

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: tdl"]Snaga (kW / KS):[/TD]
[TD="class: tdr"]125 / 170[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdl"]Menjač:[/TD]
[TD="class: tdr"]Manuelni[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: tdl"]Poreklo vozila:[/TD]
[TD="class: tdr"]Domaće tablice[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Opis

traktor je u solidnom stanju ,potrebna manja ulaganja zamena krsta kardana na desnom prednjem tocku, zamena pumpi od volana i hidraulika.

Kontakt podaci

26330 Uljma, Južno-banatski okrug
Srbija
Telefon 1: 0658347268

Kontaktirajte prodavca na e-mail​

evo jednog povoljnog u oglasima i to jos kod mene u selu,ko dolazi da ga pogleda ili kupi obavezno kod mene svraca .neznam kako da ubacim ono sa polovnih automobila ali sam ovo izbrljao staces.

pa i jesam se zbunio :haha:, znaci iz ove rucice pored kipe izvodim jos dva creva i radim sa dvosmernim klipom i kipa za jednosmerni, ne treba kupovati nikakav dodatni razvodnik? :osmeh:
Odole u razvodnik zavij dva kolena u njih zavij dva gumena creva jedan kraj a drugi kraj u uticnice. Treba dva komada creva od jedno 1 metar duzine sa zapertlovanim odgovarajucim prikljuckom [ navojem ] .

Kompresor na TD48 mi slabo duva, treba mu 5 minuta voznje da napuni skoro 4 bara u sistem.. Umazan je u ulje sav (cio motor je suh, samo kompresor upisan) i oce kanuti po neka kap na odusak rislag ventila.
Da li je problem u karikama kompresora i da li je tesko zamijeniti, da li je neko radio pa da podijeli iskustvo ? Pozdrav

Poslednja izmena:
Najverovatnije su karike, da ne kažem 100%,osim ako ti instalacija ne gubi pritisak pa dugo duva do 4 bara na Torpedu nisam menjao karike na kompresoru menjao sam na Rakovici,al to ti je malte ne sve isto trebaće ti neka šelna kad ih budeš ubacivao u cilindar ostalo je alat koji verovatno imaš.

Najverovatnije su karike, da ne kažem 100%,osim ako ti instalacija ne gubi pritisak pa dugo duva do 4 bara na Torpedu nisam menjao karike na kompresoru menjao sam na Rakovici,al to ti je malte ne sve isto trebaće ti neka šelna kad ih budeš ubacivao u cilindar ostalo je alat koji verovatno imaš.

Slabo duva i na crijevo za duvanje guma, a instalacija ne gubi pritisak nigdje. Valjda neko bude imao sliku kompresora i mijenjanja karika pa uveliko pomogne :ppozdrav:

Nazad
Vrh